Bolig trends 2020 – 5 trends til din indretning

Vores 5 bud på 2020 bolig trends!

#1 – Naturen skal med indenfor!

Et af de helt store tendenser i 2020 er, at naturen skal bydes med indenfor i boligindretningen – grene, planter, råt træ – ja generelt naturen! Boligen skal stadigvæk være simpel og minimalitisk uden alt for mange unødvendige ting – Indret din bolig med lækre boligtrends – plakater med dyr, vand, skov og natur sat i en lækker træramme. Det skal være naturligt – originalt, lige som det nu er!
Simpel og skandinavisk indretningsstil er stadig IN!

Ta naturen med ind! – få ideer:

Råt træ er IN – lav dine egne møbler i træ!
Stil råt brænde i en fed kurv!
Træ rammer til dine plakater – Vi har flotte rammer i Ahorn, eg, fyr, valnød m.m. – se alle vores rammer
Indet med plakater med planter – Kasia Lilja og Martin Moore laver bl.a. lækre plakater med planter
Stueplanter / kaktus planter – du kan ikke få for mange og så er det sagt. Det er super hot at dekorere med planter i din bolig og de må gerne stå mange sammen – du kan lave dit helt eget hjørne eller en hel væg af planter i trækasser! Shop kaktus online
Køb trækasser til væggen eller stabel dem ovenpå hinanden – eller lav dine egne!
Træ træ træ – træ er naturligt og IN – bolig trend!
Jo mere hyggeligt og hjemligt du gør dit hjem, jo mere trygt og behageligt vil du føle det er at være der – det er dejligt når ens hjem rammer ens personlighed – det giver tryghed.
Shop billeder / plakater med natur og giv dine vægge dybde!

#2 – Bevar det lyse nordiske og skandinaviske look!

De hvide og lyse nuancer på væggene og generelt i hjemmene er stadig IN. En simpel indretning med lyse farver og flotte kontraster!

Fem hurtige fif til hvordan du holder dit hjem lyst, enkelt og nordisk
Køb ting til dit hjem i lyse nuancer og dusede farver
Brug træsorter, både lys og mørk træ er IN
3 ting i forskellige højder ved siden af hinanden er altid en god idé

#3 – Med mørkt træ kan du skabe kontraster!

… Mørk træ bliver mere og mere populært, at bruge i bolig indretningen og har en super fed kontrast til det lyse og minimalistiske look. Det mørke træ giver en vis dybde i hjemmet og skaber virkelig et lækket robust og maskulint look! Det kan være et arbejdsbord, en natbord, en hylde eller hvad det end måtte være – det mørke træ skaber en vis charme og hygge! Det der også er ret lækkert ved træ er, at det har så meget struktur og originalitet i sig – det er svært at finde to stykker træ der er helt ens, og det er jo altså ret lækkert!

#4 – Støvet grøn

Støvet grøn er en af de store farver i 2020 – ja generelt fede grønne farver i boligindretningen. Så hvis du ikke allerede har malet væggen i en lækker støvet grøn, købt grønne lamper, indrettet med lækre kaktusplanter eller andre fede interior ting med farven grøn – så se at komme afsted, hvis du skal være med på tendenserne og 2020 bolig trends!

… med dusede farver i indretningen går du ikke helt galt i byen – f.eks. den støvede grøn, støvet blå eller helt lyse farver uden al for meget andet på. Bevar det lyse look i hjemmet – lyst er lækkert!

Giv dine vægge struktur.. rå vægge, mal grafiske og enkle linjer, eller mal væggene med en duset grønlig farve – er du typen der lige skal vænne dig til farver på væggene og synes det bliver lidt for meget med en hel væg i en farve så afmærk blot et lille område – en firkant i dit hyggeligste hjørne, over natbordet – mellem dine plakater på din billedvæg – eller hvor du nu lige synes. Det er kun fantasien der sætter grænser for din kreativitet! God fornøjelse med at gøre dit hjem mere hyggeligt!

#5 – Kaktus og stueplanter ind i indretningen – jo flere jo bedre!

Den grønne trend fortsætter – den er ikke sådan lige til at slå ned! Grønne stueplanter er et af de helt store tendenser til boligindretningen, de er vildt flotte og nemme at dekorerer med og fåes i alverdens typer, former, størrelser og grønlige nuancer. Det er som om vi alle tænker jo flere jo bedre! – Kaktusserne er virkelig lækre at indrette med både på altanen om sommeren, eller indenfor hele året rundt! Kaktussen er vildt nem, at passe – du kan få flere fif om hvordan du holder din kaktus smuk!

Kaktus planter til væggen

Hende Kasia Lilja, som vi er ret så glade for at have på webshoppen, laver super fede plakater til hjemmet – udover de her skønne kaktus plakater laver hun også motiverende og sjove plakater med tekst – se hele vores udvalg af den skønne kunstner Kasia Lilja. Plakaterne er simple og enkle og passer godt ind i den nordiske indretningsstil.

Levende planter …åååh dén grønne farve! – man bliver jo helt glad i låget! Er det bare mig, eller gør den bare et eller andet godt ved en? – Det er en lækker tendens med de grønne planter i boligen – man kan bare ikke få for mange af dem! – shop kaktusser online vi har et fint udvalg af flotte og stikkende kaktusser – vi har udvalgt vores kaktusser ud fra hvilke vi selv godt kan li’ – vi håber det falder godt i jeres smag også! Der er ankommet bags / potter til kaktusserne – flotte lækre stofposer i kraftigt stof til at stille kaktusserne i – kommer i grålige nuancer og sort! Vi glæder os til at vise vores udvalg!