Find de gode konfirmationsgaver – gave tips til konfirmanden

Konfirmationsgave tips – find de perfekte konfirmationsgaver

Vi nærmer os foråret og samtidig tiden, hvor mange skal konfirmeres – det er en stor dag og det kan være virkelig svært, hvad man skal give i konfirmationsgaver til konfirmanden og hvor meget man skal give for.
Hvad giver man i gave til en konfirmation?
Ofte har de kære konfirmander som regel et par obligatoriske ting på ønskesedlen, så som penge, macbook og Iphone – men hvilke konfirmationsgaver kan du finde på, hvis du ikke lige har 5000,- at købe gave for.

Gaver til begge køn

  • Sjove gaver der får smilet frem
  • Oplevelses gaver
  • Penge – pakket ind på en sjov måde
  • Ting til værelset

Velovervejede og personlige konfirmationsgaver er altid en god idé, alle kan vel lide, at der er tænk lidt over hvad der gives i gaven, og oftes bliver modtageren faktisk rigtig glad, fordi det jo rammer plet. Det tager ikke lang tid lige, at gøre nogle tanker om hvad modtageren egentlig interessere sig for og godt kan lide.

Ideer til konfirmationsgaver til pigerne

Den gode konfirmationsgave til pigerne vil nok klart være en mere personlig og betænksom gave – der skal være lagt godhed i selve gaven og det er en god idé, at gøre sig nogle gode tanker omkring, hvad konfirmanden godt kan lide. Vi har lavet nogle bud på gode personlige gaver til pigen der skal konfirmeres.
Forkælelse – Wellness og massage og manicure

Hvem elsker ikke, at blive forkælet? – find et sted du selv kan lide og få lavet et gavekort på en specifik behandling. Ansigtsbehandling, masssage, fiskespa, fodbehandling, mani- eller pedicure.
Tur i biografen med veninderne

Gør det personligt: Find en film du ved konfirmanden gerne vil se og skriv en personlig hilsen ved gaven om, at du har valgt netop denne film, fordi…
Køb et gavekort: Så kan hun selv vælge hvilken film og hvem der skal med.
Gavekort til en bestemt butik

Køb et gavekort til en bestemt butik, som du ved hun elsker og tit shopper.
Bolig interiør – boligtilbehør til indretning af værelset

Plakater: Det er altid lækkert, at få gaver man kan pynte med på væggene i værelset – plakater er både hot og trendy at bruge i indretningen og man kan sagtens finde fine personlige plakater – du kan finde smarte plakater hos os, som måske vil falde i god jord hos konfirmanden, se hele vores udvalg af plakater – Vi har også mange flotte rammer – det vil virke godt med en plakat i ramme, så gaven føles færdig. – Vi pakker gaverne ind gratis og sender til dig.

Pynteting til værelset: Køb små nipseting og dekorativt pynt til værelset.
Grønne planter: Grønne stueplanter og kaktusser

Skønheds produkter

Pafurme – find den gode pafurme – her må du spørge forældrene, hvad der falder i god jord.
Neglelak – find en neglelak i en flot nude farve.
Makeup – der findes mange forskellige produkter, hør forældrene hvad hun bruger mest.
Smykker – smykker er noget mange piger kan lide, at få i gave.

Læg et kort ved…. Vi havde forleden en bestilling, som skulle bruges til en konfirmationsgave, og vi synes simpelthen, at det var en helt kanon gaveidé – enten som plakat i en ramme eller som kort, med en sød og personlig tekst bagpå. De her a5 plakater med tekst, som er designet af Kasia Lilja, er simpelthen helt perfekte til konfirmanden på deres store dag, hvor der er blevet gjort så meget ud af både, hår tøj og makeup – de stråler jo.

Ideer til konfirmationsgaver til drengene

Det er ikke altid lige let, at finde den gode gave til konfirmanden, derfor har vi lavet nogle tips til, hvordan du kan købe en god og betænksom gave til konfirmanden.

Fede drenge oplevelsesgaver

Gavekort til gå amok i en pølsevogn
Bio og burger med vennerne
Elektronik

Det er en drengeting med det elektronik, kan de næsten få for meget? – det tror vi næbbe. Elektronik er hot til konfirmationsgaven.
Tøj

Det er en ting både drenge og piger kan bruge, find noget smart tøj eller en fed butik og køb et flot sæt tøj eller et gavekort med en personlig hilsen.
Playstation eller computer udstyr og spil

Mange drenge i konfirmationsalderen elske at spille playstation eller computerspil.
Sjove og drengede ting til værelset

Lækre og sjove plakater til værelset – Herunder har vi tre forslag på 3 plakater der kunne passe godt til en dreng i konfirmationsalderen. ‘Det er bare helt i hjorten” designet af Hipd, ‘Cepehå’ designet af Dialægt eller succulent #2, som er designet af Martin Moore – plakaterne sælges uden ramme, men det er en god idé at sætte plakaten i en ramme, så den er lige til at hænge på væggen.