Kaktus

SHOP KAKTUS

Kaktus planter har altid været en del af boligindretningen her i Danmark, men de seneste par år har de grønne kaktus planter især fået et popularitetsboost – det er populært, at indrette hjemmet med grønne planter i mange forskellige former og størrelser. [expand title=”læs mere”]

KAKTUS TREND

Især kaktus planter er en tendens som man ser overalt, de er for alvor blevet populære i alverdens størrelser, arter og former – kaktussen er god, fordi den ikke behøver meget pasning, den skal ikke vandes særlig tit – men holder sig stadig pæn og unik. Med kaktus planter kan du skabe en unik, rå og grøn indretning. Kaktusser kræver ikke det store og kan fint leve i hjemmet – de har godt af lys, så du kan sagtens fylde din vindueskarm op med stikkende, grønne og smukke kaktus planter. Med en travl hverdag er kaktusser perfekte at have i hjemmet.

KØB KAKTUS ONLINE

Har du også savnet, at kunne købe dine stueplanter online? – så er det altså muligt nu! – Hos Creadecor.dk har vi et lækkert udvalg af smukke og stikkende kaktus planter som sælges via vores online shop! Vi har forskellige varianter, former, størrelser og grønlige nuancer – Kig dig omkring på webshoppen og find din favorit eller læs mere om hvordan du kan tage dig kærligt af din nye kaktus plante – få fif her!

DE GRØNNE KAKTUS PLANTER PASSER GODT IND I VORES LIVSSTIL

Kaktus planter er personlige og findes i mange forskellige former og størrelser, de har alle det til fælles, at de er robuste, rå og så kan de have vidt forskellige udtryk. Kaktussen passer ind i mange forskellige hjem, den ser flot ud i en nordisk, skandinavisk og stilren indretning. kaktus planter var også moderne i 70’erne, det er sjovt at se, hvordan trenden vender tilbage og det er ikke kun kvinder der køber kaktus planter – hvilket måske har med at gøre, at planterne har en vis rå, stærk og robust udstråling.

KAKTUS PASNING – TIPS & TRICKS

KAKTUSSER ER POPULÆRT SOM ALDRIG FØR – DE GRØNNE PLANTER ER FLOTTE, LETTE AT PASSE OG SUNDE FOR INDEKLIMAET.
HURTIGE FIF TIL DIG MED KAKTUS PLANTER:

 • Omplant dine nyindkøbte kaktus – læs mere og få en guide med omplantning her
 • Sæt dine kaktusser et lyst sted – de har brug for sollys
 • Giv kun kaktussen vand, når du kan se jorden i planten er ved at tørre ud
 • Er din kaktus ved at dø ud? – så har den måske fået for meget vand!
 • Giv dem et brusebad når du vander – lad vandet være lunkent, så kaktussen ikke får et chok
 • … Eller sæt dem i et vandbad, så suger kaktusserne selv præcis det de har brug for

Brug for en mere uddybende beskrivelse af kaktus pasning? – så læs videre herunder

SÅDAN PASSER DU PÅ GODT DIN KAKTUS

De fleste kaktusser vokser i det, der normalt kaldes halvørkener, de skal altså have vand for ikke at tørre ud, men de kræver ikke særlig meget af det for at vokse sig flotte. Kaktus planter kan holde sig uden vand i flere uger. Ting man bør være opmærksom på, når man har kaktus planter i sit hjem er, at små potter tørrer hurtigere ud end store, dine planter holder op med at vokse, hvis de får for meget vand og de kan rådne, hvis de overvandes. De fleste kaktus og sukkulenter er vant til længere hvileperioder, det passer med vores vinterperiode, hvor det er mørkt og koldt, hvor de bare skal have lov til at få lys og en smule vand. Se vores forskellige kaktusplanter – varianter, former og størrelser her

LYS

Lys er en af de væsentligste faktorer for en plantes trivsel. Planternes krav til lys er dog vidt forskellige fra plante til plante. Kaktusser og andre sukkulent planter stammer fra områder, hvor der er meget lys, det er derfor vigtigt, at give dem en god lys placering i dit hjem. Hvis planterne er tynde og blege, kan det ske de for får lidt lys – får planterne lys vil du opnå lækre kompakte og farverige kaktus planter. Kaktussen kræver ikke meget pasning, blot følg enkle råd med lys og vanding. Køb dine planter online her

VAND

De fleste kaktus går i væksthvile i vinterhalvåret – så allerede fra oktober måned skal der skæres ned på vandingen. Disse planter har det altså bedst, hvis de får lov til at tørre næsten helt ud mellem vandingerne. Har du store kaktus, skal de slet ikke vandes i vinterhalvåret. Det er en god idé og det anbefales, at lade jorden tørre helt ud inden du vander fremfor, at sjatvande planterne.

UDENDØRS / INDENDØRS

Om sommeren har kaktus og sukkulent planter det godt i det danske klima, de kræver meget lys og det er derfor godt at have dine planter stående i sollyset. I vinterhalvåret og i frost tider skal planterne som regel stå indenfor.

Det er vigtigt, at de ikke står i mørke, de har brug for meget lys. Det er også vigtigt, at du husker at lufte ud i de rum, hvor de står, kaktus og sukkulenter har brug for ilt, undgå dog at lade dem stå i træk.

GRØN TREND! – KAKTUSSER & PLANTER ER POPULÆRT SOM ALDRIG FØR!

Det er super trendy, at samle på kaktusser. Kaktussen er enkel, super nem at pleje og så passer den perfekt ind i de fleste hjem – shop grønne planter her. Den populære plante trend er både rå, minimalistisk og meget in i sin indretning og så passer den til enhvers temperament – den er nemlig nærmest udødelig, du skal blot give den en lille smule vand og stille den et lyst sted i dit hjem.

DER FINDES SÅ MANGE FLOTTE VARIANTER, AT DET IKKE KAN UNDGÅES, AT DU SOM MINIMUM BARE KAN LIDE ÉN AF DEM

Kaktusser har forskellige og flotte særprægede former og egner sig perfekt til stueplanter. De grønne planter passer perfekt til den travle hverdag, da de kræver minimal pleje – de er flotte, skaber liv i enhver stue, er dekorative og et hit i den moderne nordiske indretning. Lad dig friste af vores sortiment af stueplanter – se vores udvalg her

GRØNNE PLANTER GIVER ET SUNDERE INDEKLIMA!

Grønne planter i hjemmet hjælper med at skabe et sundere indeklima, det skulle blandt andet være sundt for det mentale helbred og flere undersøgelser viser tegn på nedsættelse af stressniveauet – samtidig viser undersøgelser også at de grønne planter skulle have en gavnlig indvirkning på forebyggelse af hovedpine, influenza og forkølelse – så har du en stressende eller travl hverdag er det altså på at tide at få fyldt dit hjem med de grønne lækre kaktus planter.

SHOP DINE KAKTUSPLANTER ONLINE HOS OS – LEVENDE PLANTER TIL VINDUESKARMEN ELLER PLAKATER MED PLANTER TIL VÆGGEN – VI HAR DET HELE!

Shop populære plakater med kaktus og planter

Hos Creadecor.dk sælger vi kaktus planter online – vi har et godt udvalg af kaktus i forskellige størrelser, former og grønlige nuancer. Du kan se hele vores udvalg af kaktus planter her. Kaktusserne er super hotte, at bruge i indretningen og de spreder liv og grønne friske farver til hjemmet.

Kan du lige som os, heller ikke få for mange kaktus til hjemmet? Se vores udvalg af plakater med planter. Kasia Lilja laver de flotteste plakater med stueplanter, se hele vores udvalg af Kasia’s plakater

KAKTUSPLANTER – INTERESSANTE FAKTA OM KAKTUS

Den populære og skulpturelle kaktus plante at se over alt i boligerne. De skønne planter vokser mod lyset og det kan derfor være en ideel, at dreje planten en gang imellem, for at opnå en langt mere harmonisk form. Det er også vigtigt, at når planterne vokser sig større, at de ikke fjernes fra meget lys til mørke på én gang, kaktusser skal helst vænnes langsomt til mere eller mindre lys.

 • Saguaro kaktus er den højeste kaktus plante, der kan blive op til 20 m høj
 • Alle kaktus er sukkulenter og hjemmehørende i Amerika
 • De opbevarer vand til at bruge det senere
 • Der er over 2000 arter af kaktus
 • Nogle pigge kan være omkring 15 cm lang