Gulvlampen – en fast del af hjemmet

Belysning fra gulvlamper er med til at skabe hygge, varme og et indbydende miljø for hele familien.

Vores udvalg af gulvlamper giver dig en dekorativ, men alligevel praktisk belysning for at give en varm og indbydende atmosfære, da belysning er et nøgleelement i din indretning. Det er vigtigt, at den rigtige belysning bruges til at give både varme og funktionalitet, og passer til din indretning og design.

Hver stue er forskellig, og alle har deres egne unikke design og indretning. Nogle kan godt lide varm belysning ved hjælp af pendellamper, der kan justeres i højden og leveres med lampeskærme eller en mere moderne og industriel væglampe for at tilføje et kantet look.

Dæmpbare lamper eller dem, der kommer med lysdæmpere, er de ideelle lamper, da de giver dig mulighed for at styre lysintensiteten og dermed skabe en hyggelig og varm belysning til din stue, køkken eller soveværelse. Med vores sortiment af dagligstuer kan du finde alle typer lamper, der passer til din stil og indretning.

    House Doctor - Gulvlampe Club
    Gulvlampe, Precise, Mat sort L21

    Find inspiration til din bolig lige her

    Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

    Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

    Forhandler af spændende boliginteriør

    Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

    Forhandler af House Doctor

    Forhandler af Hübsch

    Forhandler af Moyha

    Forhandler af Bloomingville