Hübsch – historien om interiør og boligtilbehør

Med en drøm om at skabe noget unikt og med en passion for godt design, blev Hübsch i 2010 grundlagt af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Hübsch er siden da vokset i størrelse og anses i dag som et af Skandinaviens ledende interiørbrands.
Nøgleordet glæde er dybt forankret i Hübsch. De tror på, at kunne skabe glæde omkring os ved at designe kvalitetsprodukter i unik stil, yde den bedste service i hverdagen, og møde vores omgivelser med et smil på læben, gennem deres møbler.

Kollektion – år efter år med masser af spændende møbler

De lancerer hvert år hovedkollektionen Tendencies, som byder på kreativt, nordisk design, der giver inspiration til indretning af det moderne hjem gennem alle årets måneder. I juli suppleres med kollektionen Occasions, som har fokus på nøgleprodukter og den kommende juletid.

Trend og inspiration fra design-epoker

Med inspiration fra forskellige design-epoker bydes vi alle velkommen til alt fra klassisk, minimalistisk design til udforskende elementer, der emmer af begejstring.

Farverne regenererer, og udvider paletten med skinnende metal, farverige spejle og spændende overflader og effekter, som dine fingre kan røre ved.

Ønsker du møbler, interiør eller brugskunst til din bolig, som er helt med på tidens trends for boligindretning, er det blandt vores Hübsch-produkter, du skal kigge.

Find inspiration til din bolig lige her

Vi har et stort udvalg af møbler og boliginteriør fra en lang række af de mest populære nordiske brand. Du finder hurtigt noget som passer til din smag. Herunder kan du se et udvalg af vores forskellige produkter, lige fra sofaer til delikatesser eller måske en smart taske. Det nordiske udtryk gør sig gældende i vores produkter i både stil, farve og materiale. 

Det nordiske udtryk er utroligt vigtigt for os. Det er minimalisme blandet med nostalgi. Det er det rå look i jord- og pastelfarver, blandet med nordiske naturmaterialer.

Forhandler af spændende boliginteriør

Vi forhandler produkter fra mange forskellige producenter blandt andet følgende:

Forhandler af House Doctor

Forhandler af Hübsch

Forhandler af Moyha

Forhandler af Bloomingville